Norske spilleautomater med høy utbetaling

Dersom du har lest flere av våre artikler, vet du at det finnes ganske mange norske spilleautomater på nett. Du kan lese om flere av dem her:

Men hvilken spilleautomat er det man egentlig kan vinne mest på – hvem har høyest utbetaling?

Den ene har en progressiv jackpot

Mega JokerDette er det faktisk ikke mange som vet, ikke en gang de som har spilt på nett i en årrekke, men en av de norske spilleautomatene vi har nevnt ovenfor har faktisk en progressiv jackpot.

Mega Joker har nemlig en randomkalkulert trigger i seg som potensielt kan utbetale flere hundre tusen kroner til en heldig vinner, og kan dermed krones til den norske spilleautomaten med den potensielt høyste utbetalingen av dem alle.

Utenom jackpot

Utenom jackpotten er det nok Betsoft sin versjon av Jackpot 2000 som potensielt kan gi høyest utbetaling – her kan man nemlig vinne hel €20 000 på ett spinn, mens man på den opprinnelige spilleautomaten kunne vinne maks 2000 kroner. Net Entertainment sin versjon, Jackpot 6000, kan gi en utbetaling på maksimale 6000 euro og er selvsagt slettes ikke ille.

Ønsker du å spille der du kan prøve flest norske spilleautomater, anbefaler vi NorgesSpill.com. Her har man spillene fra Betsoft og Net Entertainment, og får sånn sett det beste fra to verdener. Trenger du flere grunner? Javel, NorgesSpill er faktisk kjent for å ha nettets beste bonusavtaler! Hvorfor, sier du? Jo, det er fordi det faktisk ikke finnes omsetningskrav på dem. Kos deg!

Registrer deg hos NorgesSpill.com og spill norske spilleautomater nå!