Mega Joker

Mega Joker er en etterlikning av den kjente norske spilleautomaten, Super Joker. Da spilleautomatene ble fjernet i Norge var det ikke lenge før det kom etterlikninger på nettet. Super Joker automaten fikk navnet Mega Joker som er kopiert ned til hver minste detalj. Forskjellen på disse to automatene er at Mega Joker har en stor progressiv jackpot og mye høyere utbetalingsprosent.

Jackpot

Som nevnt ovenfor så har du mulighet til å stikke av med en progressiv jackpot når du spiller på Mega Joker. Progressiv vil si at for hver gang noen spiller på denne automaten med ekte penger vil en liten sum av innsatsen gå til jackpotten. Det vil si at denne spilleautomaten som er så populær har en jackpot som øker med rasende fart.

Spill Mega Joker på Betsson!

Det finnes ingen bonusrunder på denne spilleautomaten, men du har mulighet til å komme i supermetermodus. Det vil si at du får tre like på en gevinstlinje og dermed havner på skjermen ovenfor spillelinjene. Der har du mulighet til å vinne enda større gevinster.

Mega Joker er en veldig enkel spilleautomat, men likevel underholdende. Her er det også store gevinstmuligheter da de har 95% utbetalingsprosent, noe som er mye, mye større enn hva Super Joker på Narvesen hadde.

Hvor kan jeg spille Mega Joker?

Du kan spille Mega Joker på Betsson!
Du kan spille Mega Joker på Unibet!
Du kan spille Mega Joker på Comeon!
Du kan spille Mega Joker på Mr Green!