Odds hos Redbet

kingofoddsOdds er alltid spennende og det er ikke grenser for hva du kan tippe, for hvor mye og når. Dette gjør det veldig morsomt, brukervennlig og spennende. Mange følger oddstipps når de tipper, men er det oftest magefølelsen som seirer mon tro? Nå kan du bli med i kåringen av Oddskongen hos Redbet Casino!

Klikk her for å komme til Redbet!

Hvordan fungerer det?

Nå kan du ta tittelen som Oddskonge hjem, hvordan ville du likt det? Du må spille på det du tror på, og håpe at det går rett vei. Spilleren som plasserer det vinnende spillet med høyest odds for måneden vil ta hjem førstepremien på hele €250, i tillegg til det vinnende spillet! Kampanjen går fra 1. – 31. januar 2016, så det er kun oddsspill i dette tidsrommet som er tellende. Du kan følge med på ledertavlen hos Redbet.com.

Premiepotten er på hele €500 hvor fem heldige får bonus.

  1. €250
  2. €100
  3. €75
  4. €50
  5. €25

Her er det bare å følge magefølelsen og tippe på det du tror på! Kanskje kan favorittlaget ditt dra hjem €250? Er du ikke spiller hos Redbet fra før av, kan du registrere deg nå og likevel bli med i kampanjen. Du får dessuten en flott bonus når du gjør ditt første innskudd. Dette er alltid kjekt å ta med seg på det store eventyret du er på vei i.

Registrer deg hos Redbet her!