VeraJohn Gevinstgaranti

Som du kanskje allerede har fått med deg så er VeraJohn veldig opptatt av at moro skal går før alt annet. Derfor har de nå tatt helt av med deres Garantimani og rett og slett doblet gevinstene. Det vil si at nå er èn heldig spiller garantert 100 000 kroner hver dag og èn spiller i måneden er garantert 1 000 000 kroner! Dette kan bli deg!

garantimani

Klikk her for å løpe til VeraJohn!

Slik deltar du:

Hvis ingen klarer å vinne 100 000 kroner på et lykkespinn, vil VeraJohn fylle opp kontoen til den som kom nærsmest den dagen. De garanterer også at det kommer minst èn enkeltgevinst på 1 000 000 kr denne måneden og dersom den største enkeltgevinsten på siden når måneden er over er på 800 000 kroner, vil de fylle opp med 200 000 kr ekstra til denne spilleren.

Det får jo ikke blitt bedre? Vel, de har også startet med to nye spennende aktiviteter i tillegg;

Myntgaranti: På dager med Myntgaranti lover vi at 5 spillere vil tjene opp totalt 10 000 lojalitetsmynter hver. Hvis det ikke skjer fyller vi opp spillekontoen til de 5 spillerne med høyest opptjening.

Ønskegaranti: Ønsk deg noe som ved et stjerneskudd, og vi vil stille opp! Spillere vil få muligheten til å tjene opp lodd i løpet av dagen og bli med i trekningen av en drømmepremie de selv velger til en verdi opptil 20 000 kr! Kom igjen, folkens, vi vil oppfylle noen ønsker!

Dette er med andre ord veldig enkelt! Sleng deg med og kanskje stikker du av med en million kroner i slutten av måneden? Registrer deg hos VeraJohn ved å klikke på lenken nedenfor og du er klar for å delta.

Registrer deg hos VeraJohn her!