VeraJohn har bursdagsparty

verajohnbursdagNå er det nøyaktig 5 år siden Vera & John ble lansert! Dette skal selvfølgelig feires, og dette naturligvis på en morsom måte. Det er jo nettopp ordet “morsom” så VeraJohn legger størst vekt på og derfor blir det en knakende feiring også. Er du klar for å bli med på deres bursdagsparty? Her snakker vi fete premier og ukentlige trekninger.

Klikk her for å komme til VeraJohn!

Helt frem til 6. mars er du invitert med på en spintastisk feiring! Hver eneste mandag i kampanjeperioden gis Vera&John bort 50 premier til 50 heldige vinnere. De første 10 spillerne som blir trukket ut vil vinne hver sin del av 30 000 kr og her snakker vi ukentlig førstepremie på 10 000 kroner!

Hvordan delta?

Dette er en veldig enkel kampanje. Hver gang du omsetter for 200 kr i kampanjeperioden vil du motta et lodd for ukens trekning. Du kan tjene opptil 10 lodd per. dag, så her er det du som avgjør oddsen din. Hver mandag i kampanjeperioden vil det trekkes ut tilfeldige vinnere kl. 20.000.

Ønsker du å se hva du kan vinne kan du se den fulle oversikt hos VeraJohn.com. Kanskje stikker du av med 10 000 kr denne uken? Vel, da er det bare å spinne i vei!

Klikk her for å registrere deg hos VeraJohn!