Vinn VIP-tur til Hawaii

alohaverajohnNå kan du vinne en av de feteste premiene noensinne! En VIP-ferie til Hawaii for to personer. Den nye spilleautomaten Aloha Cluster Pays er i fokus hos de fleste spillsidene og hos VeraJohn feires det skikkelig! Ønsker du å ta med din bedre halvdel eller en kompis/venninne til Hawaii, da er det bare å begynne kampen!

Klikk her for å komme til VeraJohn!

Hvordan delta?

Gjør deg klar for March Madness! Det er veldig enkle trinn for å delta i denne kampanjen. Du må naturligvis spille den nye spilleautomaten Aloha Cluster Pays for å kjempe om VIP-turen. Det er hele 5000 vinnere i denne turneringen!

1. Spill det nye spillet Aloha: Cluster Pays mellom 22/03/2016 og 29/03/2016
2. Spill 20 spillrunder for å få en inngangsbillet til trekningen.
3. Tjen opptil 50 lodd per dag for å ha en bedre sjanse til å vinne!

En trekning vil holdes den 31/03/2016 hvor 4999 spillere vil stikke av med gratisspinn og én heldig spiller være på vei til Hawaii på et 7-dagers opphold i Honolulu, komplett med snorkling, surfetimer og 10 000 kr i lommepenger!

Spill Aloha: Cluster Pays og du kan være den som rister på gresskjørt på stranda på et øyeblikk!

Reisepakke til Hawaii

VIP-ferien inneholder tur/retur med fly for 2 personer fra en av de store flyplassene til Europa til Honolulu, 7 netter på 4-stjerners hotell, hotelltransport og hele 10 000 kroner i lommepenger! Dette høres ut som en drømmereise, og vinner du denne kan du ta med den personen du ønsker å dele dette fantastiske minnet med!

Er du ikke spiller hos VeraJohn fra før av, kan du enkelt registrere deg ved å klikke på lenken nedenfor. Du vil da får en flott innskuddsbonus når du gjør ditt første innskudd!

Registrer deg hos VeraJohn!